Filtrer
- Ciències socials
- Ciències aplicades
- Ciències pures
- Cuina
-
- Poesia
- Teatre
- Traduccions al català
- Llibres de butxaca
- Literatura catalana traduïda al francès
- Còmics
- Història
- Monografies
- Guies
- Mapes
- Esports
- Religió
- CD - Viníl
- Jocs
- Objectes
- Llibres de segona mà - Promocions
Prix
dr. stuart
-
Com aconsegueixo que la carn em quedi sempre al punt? Com haig de coure la verdura perquè no perdi nutrients? És millor premsar els alls, o picar-los? Trobareu les respostes a aquestes preguntes i moltes més en aquest llibre que revela la ciència que s'amaga rere la cuina.
Escrit pel Dr. Stuart Farrimond, Cuinologia serà un autèntic descobriment per a tots els qui gaudeixin del plaer de menjar i busquin portar la seva afició a un altre nivell. Una guia completíssima que sorprendrà els lectors amb trucs i consells que s’entenen… i que funcionen.
Aquest llibre dona resposta i solucions pràctiques a més de 160 enigmes culinaris servint-se dels estudis científics més recents. Amb imatges i diagrames fàcils d’entendre, Cuinologia inclou explicacions sobre processos i tècniques de cocció, consells sobre com treballar els ingredients bàsics i suggeriments sobre l’equipament que cal tenir a la cuina. I tot en un llenguatge planer i sense tecnicismes. Endinsa’t en la ciència dels aliments i capgira la teva manera de cuinar