Lise Meitner, la física que va iniciar l'era atòmica - Mónica Rodríguez i África Fanlo

14,80 €
TTC

Premi del llibre vivent 2020-2021 selecció 12-15 anys

Quantité

Lise Meitner va ser una excel·lent investigadora en física nuclear i els seus treballs van donar inici a l’era atòmica. Va aportar tant a la ciència que, sens dubte, es mereixia el premi Nobel. Malgrat tot, no li van arri-bar a concedir, molt probablement perquè era una dona en un àmbit fins llavors reservat als homes. També va ser la protagonista d’una vida apassionant, víctima de les persecucions que van marcar la història d’Europa de la primera meitat del segle XX.

Tant el registre de la narració com l’estil de les imat-ges estan adequats als escolars en una franja d’edat d’entre 8 i 11 anys. El text i les imatges s’asseguren de tractar temes didàctics transversals als àmbits d’activitat del personatge, en especial els relatius al món de la ciència i la física , de cara tant a la lectura en família com a l’ús en centres escolars i al reforç del programa educatiu.

Les pàgines finals del llibre contenen una biografia resumida del personatge i una cronologia que l’emmarca en l’evolució de la seva disciplina, entre altres personatges destacats.

5 Produits

No customer reviews for the moment.

Vous aimerez aussi