• Nouveau

Llengua i república, el Manifest Koiné argumentat - Grup Koiné

15,00 €
TTC
Quantité
Derniers articles en stock

L'impacte del "Manifest Koiné", promogut per lassociació Llengua i República, i presentat el 31 de març del 2016 fou tan gran i el nombre de respostes (amigues o enemigues) tan elevat, que es va fer impossible seguir el ritme abassegador de desqualificacions, atacs i tergiversacions dels mitjans públics i privats a disposició del supremacisme espanyol. Tot plegat va sabotejar dolosament el debat a què aspiràvem.
Però tots els atacs (i també els afalacs) mereixen resposta i vam decidir fer un treball d'anàlisi conjunt dels articles de premsa dedicats al manifest o a koiné, extreure'n els arguments o els estirabots, agrupar-los i donar-hi una resposta des del punt de vista professional, racional, meditada i que fugís del circ mediàtic.
Aquest llibre és fruit d'aquest treball de quatre anys. Hi responem els arguments i els prejudicis que calia rebatre i les evidències de la ignorància o la mala fe amb què molts dels detractors del Manifest han actuat. I us ho expliquem clar i català, incloent un capítol amb l'anàlisi de les acusacions, farcit de citacions.
Per ajudar a contextualitzar-ho, el llibre recull el Manifest i tots els documents en què es basa i alguns dels articles posteriors.

Podem començar el debat?

2 Produits

No customer reviews for the moment.