A cremallengua

16,50 €
TTC
Quantité
Rupture de stock


A cremallengua, de Joan-Lluís Lluís, és un elogi de la diversitat lingüística. Amb les seves cròniques breus, sempre amenes i accessibles al lector no especialitzat, l’autor ens mostra l’enorme valor de la riquesa de les llengües del món i dóna veu a les llengües en perill d’extinció que els intents d’uniformització lingüística volen relegar al silenci.

Joan-Lluís Lluís va néixer a Perpinyà l’any 1963. Va estudiar Història de l’Art a la Universitat de Montpeller. Ha estat periodista a El Punt i actualment col·labora a les revistes Presència, Enderrock i L’Avenç. Ha publicat diverses novel·les i assajos, guardonats amb premis com el Joan Crexells, el premi de la Crítica Serra d'Or i el Joan Coromines de la Coordinadora d'Associacions per a la Llengua.
 
L'últim llibre de Joan Lluís Lluís és veritablement una meravella, sabem tots que escriu de manera meravellosa, però aquest recull de textos és un veritable homenatge a la nostra llengua no pas tant per la seua defensa, que per l'estil, perquè Joan Lluís Lluís és molt català, però molt! però la cultura francesa li ha donat en heretatge "l'estil" que malauradement es fa de més en més rar en la lite......ratura catalana. L'estil hi era present fa vint, trenta anys, Pla, Gaziel, però tendeix a desaparèixer molt rapidament. Joan Lluís Luís és tot un estil , aconselli de debò a tothom de llegir aquest veritable Oda a la nostra parla, quan llegeixi Joan Luís Lluís presumeixi de conèixer aquesta meravellosa llengua ! ... i m'enforteix en el combat perquè torni a ser rica i plena!


Nouveau produit

No customer reviews for the moment.