L’Ovidi se’n va a la Beckett - Ovidi 4

22,00 €
TTC

Ovidi 4 és un grup musical format per Mireia Vives, Borja Penalba, David Caño i David Fernàndez que reivindiquen la figura i obra d'Ovidi Montllor i Mengual.

Quantité
Derniers articles en stock

Un homenatge a tants homenatges des de baix i que des de fa 25 anys ha anat esdevenint un homenatge imprevist continuat, quotidià i permanent”. Aquest és el sentit de ‘L’Ovidi se’n va a la Beckett’, llibre-CD amb el qual el col·lectiu OVIDI4 format per Mireia Vives, Borja Penalba, David Caño i David Fernandez reivindiquen Ovidi Montllor i Mengual. Ho fan des de la generació que va néixer sota la democràcia de l’amnèsia, la precarietat a perpetuïtat i l’orgia immobiliària i, des d’aquesta perspectiva, és un reconeixement a totes les persones, col·lectius i músics que –contra els grisos planificadors de l’oblit i el bandejament– han contribuït a rehabilitar la figura de l’obrer de la paraula d’Alcoi.

I ho fan col·lectivament, amb un llibre de 164 pàgines amb introducció de Jana Montllor, pròleg de Marina Garcés, epíleg de Jordi Cuixart i una acuradíssima antologia de fins a 24 textos i articles especialment seleccionats per aquesta edició i signats per d’Antoni Miró, Feliu Ventura, Isabel Clara-Simó, Família Guillem Agulló, Inadaptats, El Diluvi, VerdCel, Vicent Partal, Jordi Tormo, Ferran Aisa, Manuel Vázquez Montalbán, Maria del Mar Bonet, Vicent Andrés Estellés, Julià de Jòdar, Jordi Botella, Joan Fuster, Montserrat Roig, Toti Soler, Nando Cruz, Mònica Terribas, Josep Lluís Carod-Rovira, Mar Valdecillos, Martí Estruch i Bel Zaballa.

El llibre inclou un CD amb 79 minuts dels 210 totals que conformaren l’enregistrament del directe d’OVIDI4 el juny de 2019 a l’espai privilegiat que és la Sala Beckett. La gravació recull fins a 21 de les cançons interpretades aquella nit al que fou el darrer concert de la gira ‘Cuidem-nos’.

2 Produits

No customer reviews for the moment.