Politique

Filtres actifs

  • Nouveau

  No sóc racista, però... Un...

  11,90 €

  Un manual imprescindible per reconèixer i combatre el racisme en els altres però sobretot en un mateix.

 • Notícies de la...

  17,00 €
 • Història de l'Esquerra...

  28,50 €

  Una obra enorme que explica amb rigor i profunditat tota la història d'aquest moviment polític.

 • Ferides d'exili - Mònica...

  19,00 €

  El principal objectiu d'aquest llibre és humanitzar el concepte d'exili.

 • Isabel-Clara Simó, una veu...

  19,00 €

  «Entreu en aquestes pàgines condensades de passió i de talent literari, de sensibilitat i de fermesa, endinseu-vos en el món amplíssim de la Isabel-Clara Simó: legere aude!» Núria Cadenes

 • La lluita a l'exili -...

  21,90 €

  La continuació de M'EXPLICO: De la investidura a l'exili (2016-2017)

 • M’explico. De la...

  21,90 €

  «No és un relat blanc, ni conformista, ni mancat d’autocrítica. És un relat fet a paraula viva, com una narració quasi en directe.» Carles Puigdemont

 • Carregades de raons -...

  19,50 €

  «El vidre continua sent un autèntic mur emocional. Res de tocar, res d’abraçar... cap relació epidèrmica.» Dolors Bassa «Tornaríem a fer petons a un vidre brut, però a la Dolors li arribaven al cor, i aquest gest, juntament amb el de les nostres mans a banda i banda d’aquell vidre, li donava forces.» Montse Bassa «Aquest llibre és el relat de les vivències, experiències i sentiments de les persones que ens enfrontem amb situacions vitals extremes, que mai no havíem imaginat que viuríem ni pensàvem que seríem capaces de suportar.»

 • Les paraules de la nació -...

  21,00 €

  Les paraules de la nació és un diccionari del fet nacional i de la qüestió nacional. Té dos usos. D’una banda, és un recull terminològic: aplega la terminologia de la matèria amb plena actualització temàtica; en fixa la forma concreta (amb criteris de funcionalitat, genuïnitat lingüística i transparència semàntica); defineix cadascun dels termes amb precisió; i encara, en els casos pertinents, analitza l’origen i evolució del terme i del concepte. D’altra banda, és un tractat compacte sobre la matèria, només que presentat en forma d’articles ordenats alfabèticament. 

 • Mireia Boya Busquet -...

  17,90 €

  El feminisme ens ha ensenyat que allò personal és polític. Posar la vida al centre és optar pel «cuidem-nos» com a projecte, per humanitzar la política.

 • Jordi Borràs - La força de...

  25,00 €

  Jordi Borràs fixa en imatges un capítol transcendent de la nostra història col·lectiva després de l’èxit de Dies que duraran anys.

 • Tota la veritat

  19,90 €

  La crònica més completa i rigorosa que explica, com no s’ha fet mai abans, el rerefons d’uns fets que han canviat la història de Catalunya. Una investigació periodística de primer ordre sobre el conflicte polític més important al nostre país, sense herois ni traïdors, sense retrets ni lloances. Només tota la veritat.

 • Des de l'exili - David Ferrer

  17,90 €

  El llibre que dona veu als exiliats del procés, amb informacions inèdites des del punt de vista polític i humà. Amb pròleg de Gonzalo Boye i epíleg de Carles Puigdemont.

 • Esperença i llibertat -...

  18,90 €

  «Escric sobre esperança i llibertat, sense pocions màgiques ni mapes del tresor, però amb el cap alt, la mirada llarga, el verb serè i la mà estesa, amb pas decidit cap a la República.

 • La crisi catalana : una...

  18,00 €

  La idea d'aquest llibre va sorgir d'una editora belga que va veure la necessitat d'explicar el cas català a Europa. Durant les seves llargues converses amb el periodista polític Olivier Mouton, Carles Puigdemont explica al ciutadà europeu les motivacions dels catalans. Aquest relat de la crisi catalana invita els ciutadans europeus a veure la cara oculta d'un fet històric importantíssim.