Roman

Filtres actifs

 • Ànima de tramuntana - Núria...

  21,50 €

  Premi Prudenci Bertrana 2020

  Dues dones d’èpoques molt distants s’enfronten a les dificultats de la vida a la recerca de sentit.

 • L'aigua que vols - Víctor...

  21,00 €

  Una extraordinària novel·la sobre la família, els records, la infantesa perduda i la identitat galardonada amb el Premi Sant Jordi.

 • El pèndol - Anna Gas Serra

  18,00 €

  Premi Mercè Rodoreda 2020

  Una escriptora joveníssima, uns contes inquietants, una revelació literària.

 • La casa de foc - Francesc...

  20,90 €

  Premi Proa de novel·la

  Un foraster arriba en un lloc carregat d'història viva, on res no és el que sembla.

 • L'amor, la guerra i altres...

  17,00 €

  «Un dia al gener del 1953, un pilot va assenyalar a la base de La Baume una concentració anormal d'ocells. Volaven milers i milers de corbs». Així comença L'amor, la guerra i altres ocupacions, la darrera novel·la de Joan-Daniel Bezsonoff. Dos germans d'origen rus, un cors, alguns catalans del nord i una vietnamita intel·ligent, valenta i atractiva es troben els darrers dies de la Conxinxina. Saigon semblava un petit París. Una aparença a punt de ser debolida per la guerra i per l'amor que, segons com, també és capaç de capgirar-ho tot. Joan-Daniel Bezsonoff té una mirada única en el panorama literari català. Només ell ens permet entrar a les entranyes dels últims dies del vell imperialisme europeu.

 • Canto jo i la muntanya...

  16,90 €

  4t. Premi Llibres Anagrama de Novel·la.

 • La Companyia Nòrdica -...

  20,00 €

  Primavera de 1837: Uns fets increïbles sacsegen les aspres muntanyes dels Pirineus.

 • Escac al destí - Lluís Llach

  20,00 €

  Un thriller que t'arrossegarà a un passat ple d'intrigues pel poder.

 • L'any que va caure la roca...

  20,90 €

  Un poble de muntanya desapareix de nit sota l'allau d'unes pedres immenses. Què faran els set supervivents?

 • Persecució - Toni Sala

  18,00 €

  “Sala domina a la perfecció el llenguatge culte: si el llenguatge fos una fletxa i l’expressió un blanc, els seus tirs farien tots diana.”, Joan Flores Constans

 • El teu gust - Isabel-Clara...

  19,95 €

  El teu gust és una gran història d'amor. Per damunt de tot, hi ha la relació entre la protagonista i la Roser, que acaba quan la Roser mor en un accident imprevisible i desgraciat. Abans i després, hi ha la història dels petits amors que té la protagonista amb diferents homes. Però la novel·la és, també, una història sobre les decapitacions. Sobre la pèrdua, la passió, l'esperança, el desig que ens fan perdre el cap, que ens retornen al passat quan ja som vells, que ens dissimulen el futur quan encara som joves.

 • L’enfant et la cité aux...

  10,00 €

  Les éditions El Trabucaire publient son conte “L’enfant et la cité aux trois portes“. Selon les mots de Renada-Laura Portet qui préface le livre, il offre un “échange touchant entre un adulte et un garçonnet (…). Pas de remplissage, rien de banal, superflu, inutile, au contraire : un plaisir constant à se trouver face à des vérités qui valent la peine d’être dites” . Il est accompagné d’une heureuse version française de Cathy Ytak, et illustré avec talent par des enfants de l’école Arrels-Cassanyes de Perpignan

 • Pluja d'estels Premi Josep...

  19,50 €

  Un grup d’amics es reuneixen cinc anys després d’un tràgic accident en una casa al Cap de Creus, un lloc idíl·lic de cara al mar, amb l’excusa de contemplar una pluja d’estels.

  Durant la trobada, es diverteixen i comparteixen confidències, però també afloren gelosies, una antiga història d’amor i el sentiment constant que els produeix un fet del passat encara sense resoldre.

  Cap d’ells s’imagina com acabarà la nit. Una nit que els té reservada una darrera sorpresa.

 • La teva ombra Primer Premi...

  20,00 €

  Les vides dels dos germans que protagonitzen La teva ombra transcorren en paral·lel, ara com dos rius, ara com dos cotxes en sentit contrari. L’estiu del 2010, en Pere, de vint-i-cinc anys, que viu a Barcelona amb els pares, es distreu amb la música electrònica, el projecte d’una pàgi­na web d’oci i cultura i les trobades sexuals amb la Kate, una violinista anglesa enigmàtica. Però no aconsegueix treure’s del cap la seva exnòvia Laura. Mentrestant, el seu germà gran, en Joan, un lector voraç que fa de mestre de primària, porta una vida secreta que l’afectarà de ple.

  La teva ombra és una novel·la ambiciosa sobre la identi­tat personal en els nostres dies, que combina de manera brillant el drama i la ironia.