Tintin: Tintin al Congo - Hergé

12,90 €
Impostos inclosos
Quantitat
Last items in stock


En aquesta aventura, en Tintín ha de realitzar un reportatge al centre de lÀfrica. Allí viurà perilloses aventures, ja que els seus enemics el volen matar.
En tornar el Tintín del seu viatge a Rússia, com està relatat a Tintín al país dels soviets, Hergé va rebre lencàrrec de fer viatjar en Tintín cap el Congo, que llavors era una colònia belga. Aquest àlbum és excel·lent per veure de quina manera s’ imaginaven lÀfrica i els africans els europeus de lèpoca. La història es va començar a publicar el 5 de juny del 1930 a Le Petit Vingtième. (Vegeu la biografia dHergé.)
El 1946, Hergé va tornar a dibuixar totalment làlbum per passar-lo a color i reduir les 110 planxes que tenia a lorigen en les 62 pàgines que tindrien els àlbums a partir daleshores. En aquesta nova versió en color va introduir-hi moltes modificacions, suavitzant especialment una mica el caire colonialista.
Malgrat això, Tintín al Congo va caure en desgràcia dençà dels anys 50 i era força difícil de trobar. De fet, eren els temps difícils del moment de la descolonització i làlbum no resultava particularment oportú. Amb tot, curiosament, fou una revista del Zaire la que per primera vegada va fer reaparèixer la història i així es va acabar la quarantena de Tintín al Congo.

2 Elements
Nou producte

No customer reviews for the moment.