Tintin: Objectiu: la lluna - Hergé

12,90 €
Impostos inclosos
Quantitat
Last items in stock


Aquesta obra va començar a publicar-se al setmanari Tintín, a partir del 30 de març de lany 1950, dinou anys abans de larribada de lhome a la lluna. No es tracta d’una obra de ciència-ficció, sinó duna anticipació tan precisa com li fou possible a lautor. Hergé va entrar en contacte amb el doctor Bernard Heuvelmans, que havia escrit el llibre L’homme parmi les étoiles (Lhome entre les estrelles), que era un especialista en el tema i que va col·laborar amb lequip.
Es va realitzar una maqueta extraordinària del coet, que fou sotmesa a laprovació de lautor del llibre Lastronàutica, doctor Anamolf. Aquesta maqueta era completament desmuntable, la qual cosa li permetia al jove Bob de Moor, responsable principal dels decorats, saber exactament a quin lloc de la nau espacial es trobaven els personatges de la història.
Hergé té una gràcia especial per donar un to humorístic a totes les escenes on hi ha explicacions científiques, que podrien resultar avorrides per algun lector. Per exemple, quan en Wolf i en Tornassol expliquen elements més o menys complicats, surt el capità Haddock per fer somriure el lector, amb algun acudit.

2 Elements
Nou producte

No customer reviews for the moment.