Lenny Llamàntol es queda a sopar - Finn i Michael Buckley i Catherine Meurisse

14,50 €
Impostos inclosos

Premi del llibre vivent 2020-2021 selecció 6-9 anys

Quantitat

En Lenny Llamàntol és un tipus elegant i molt educat. Un dia rep una invitació per a un sopar de gala i no s’ho pensa dues vegades! S’empolaina i compra regals per als amfitrions. Quan arriba, tots el reben amb eufòria. «Qui m’havia de dir que seria el convidat d’honor!», exclama en Lenny, enrojolat.

Però, atenció!, alguna cosa fa sospitar la Imogen, la més petita de la família, que, sense donar cap mena d’explicació, s’emporta en Lenny a correcuita de la festa.

En realitat, aquest és només un dels possibles camins que segueix la història. Som davant d’un llibre que interpel·la el lector per tal que triï el final del relat: s’hauria de quedar en Lenny al sopar o no? Tu decideixes!

Un relat desimbolt i caricaturesc sobre les aparences, que presenta un personatge inèdit en la literatura infantil: un llamàntol que sap arts marcials i que té una afecció desmesurada als seus bigotis.

Les il·lustracions de Catherine Meurisse, dibuixant de la prestigiosa revista satírica Charlie Hebdo i aclamada artista de novel·la gràfica, ofereixen un estil humorístic, carregat de matisos, que apel·la a l’empatia del lector.

5 Elements

No customer reviews for the moment.

També et podria agradar