El viatge del cal·lígraf - Arianna Squilloni i Samuel Castaño Mesa

14,00 €
Impostos inclosos

Premi del llibre vivent 2020-2021 selecció 12-15 anys 

Quantitat

El cal·lígraf sospitava que més enllà de la vall, a l’altra banda de les muntanyes hi devia haver altres valls i altres muntanyes, i somiava que duia als uns les històries dels altres. Així que un matí, en lloc de seure al seu escriptori, va preparar un farcell amb quatre coses i es va endinsar en l’espessor del bosc. Va ser així com el cal·lígraf va començar a traçar camins, i les persones van descobrir que no estaven soles.

Un àlbum poètic que ens parla no només de l’experiència de viatjar sinó també de les emocions que s’apoderen de nosaltres abans de cada viatge: el desig d’aventura i de descobriment, la transformació d’un mateix, la capacitat de saber acollir a l’altre o de ser ben rebut… No evoca només els viatges que es realitzen cada dia a través del món, sinó també aquells on ens porten les paraules, les imatges i la imaginació.

L’il·lustrador i dissenyador colombià Samuel Castaño té el do de saber plasmar la màgia de tot el que ens envolta d’una manera senzilla però fascinant per a acompanyar aquest text: mitjançant la tècnica del collage, incorpora diaris vells, teles i altres elements de la natura (fulles, branques…) que donen cos i color a les seves il·lustracions.

4 Elements

No customer reviews for the moment.

També et podria agradar