Sobre l’anarquisme - Noam Chomsky

13,50 €
Impostos inclosos

L’assaig definitiu sobre l’anarquisme, del pensador que el New York Times Book Review descriu com «la veu sobre política exterior més llegida del planeta».

Quantitat
Last items in stock

Sobre l’anarquisme és un dels llibres fonamentals de Noam Chomsky per posar llum a la seva ideologia, així com la pedra angular per a qualsevol activista o persona interessada a entendre l’anarquisme. Amb la lucidesa que el caracteritza, aquest llibre recull les idees de Chomsky en diferents assajos i entrevistes que ens proporcionen una introducció breu accessible i esperançadora a aquesta filosofia política.

Uns textos en què defensa l’anarquisme com una idea viva i sempre en evolució mentre emfatitza el poder de l’acció col·lectiva per sobre de la individual. Profundament rellevant en aquest temps de crisis, aquesta és una obra bàsica d’un dels pensadors crítics més formidables i influents de la nostra època.

«L'essència de l'anarquisme és la convicció que cal atribuir a l'autoritat l’obligació de justificar-se, i que aquesta autoritat s'ha de desmantellar si aquesta obligació no pot ser satisfeta.»
Noam Chomsky

1 Article

No customer reviews for the moment.