Seré el teu mirall - Lluís-Anton Baulenas

20,90 €
Impostos inclosos

Una història a la Barcelona del 2003 en què dos homes (i també la ciutat mateixa) intenten redimir els pecats del seu passat. 

Obra guanyadora de la primera edició del Premi Santa Eulàlia de novel·la de Barcelona amb Seré el teu mirall.

Quantitat
Last items in stock

Barcelona, 2003. En Jaume Pedrol és un professor de literatura retirat abans d’hora i de mala manera. Després de perdre un amic i una orella amb pocs dies de marge, ho deixa tot i acaba treballant en un bar de mala mort del Raval. Allà, per atzar, li salva la pell a un personatge tèrbol que està ficat en una teranyina de negocis corruptes. Com a «agraïment», aquest home li ofereix una feina en una immobiliària fantasma que es dedica a blanquejar diners de grans fortunes. En Jaume accepta l’oferta, i allà topa amb en Vallès, un arquitecte milionari obsedit en comprar una colla de remuntes aberrants que afecten edificis històrics de la ciutat. Vol enderrocar-les, esborrar-les del mapa, i en Jaume s’haurà de barallar amb aquest caprici. Tots dos, com la mateixa ciutat, intenten redimir-se dels pecats del passat, i això no és fàcil.

«Vet aquí aquesta ciutat que queia, però sempre es tornava a aixecar, que des dels romans es destruïa i es reconstruïa. i que generava tota mena d’espècimens peculiars, de criatures estranyes com el senyor vallès o com jo mateix…»

2 Elements

No customer reviews for the moment.