Herois de la Volta, Els protagonistes de 100 curses de llegenda - Rafael Vallbona

30,00 €
Impostos inclosos
Quantitat
Last items in stock

Aquest llibre està dedicat a explicar la gesta humana i llegendària de cadascun dels vuitanta corredors que, vencent en una o més de les cent edicions de la Volta Ciclista a Catalunya celebrades fins ara, han contribuït a fer etern l’esport i a fer gran la història d’una de les curses més antigues del món. 

El ciclisme és un esport propici a la construcció de llegendes basades en l’heroïcitat, l’esforç, el patiment i la capacitat per superar tota mena d’elements adversos. Les dificultats i la duresa de les competicions converteixen a vegades els seus protagonistes en semideus. Per a tots els aficionats i practicants del ciclisme, cadascun dels guanyadors de la Volta pertanyen a aquesta categoria d’éssers humans ardits i coratjosos. És per això que, en posar en valor el llegat que l’edició número cent de la cursa ha de deixar per a la història del ciclisme, hem cregut convenient atorgar-los a ells tot el protagonisme.

Perquè els guanyadors de la Volta són una part fonamental de la mitologia ciclista i un factor decisiu en la llarga vida de la cursa.

És per això que aquest llibre està dedicat a ells i les seves odissees vitals i esportives; un conjunt d’històries que fa més valuosa la condició humana.

1 Article

No customer reviews for the moment.