Catalunya!

48,00 €
Impostos inclosos
Quantitat
Last items in stock

Catalunya ( en català, español i english)

Catalunya és una nació mil·lenària, que s’ha enriquit pel pas i les aportacions de cultures molt diverses al llarg de la seva història. La mateixa riquesa i varietat la trobem al seu paisatge, un mosaic molt heterogeni delimitat pels Pirineus, el Delta de l’Ebre i la suavitat del Mediterrani. El llibre proposa un viatge per totes les comarques catalanes, amb l’ànim de transcendir els llocs comuns i els tòpics habituals.

To the south of the Pyrenees, and bathed by the Mediterranean, more than two thousand years ago Catalunya was founded. This book is an extensive photographic journey form Barcelona to the Delta d'Ebre; the Vall d'Aran to sitges, the Costa Brava to Priorat.

Cataluña es una nación milenaria, que se ha enriquecido por el paso y las aportaciones de culturas muy diversas a lo largo de su historia. La misma riqueza y variedad la hallamos en su paisaje, un mosaico muy heterogéneo delimitado por los Pirineos, el Delta del Ebro y la suavidad del Mediterráneo. El libro propone un viaje por todas las comarcas catalanas, con el ánimo de trascender los lugares comunes y los tópicos habituales.

1 Article
Nou producte

No customer reviews for the moment.