Les cuineres de Sils

18,00 €
Impostos inclosos
Quantitat
Last items in stock

Ja fa anys que el col·lectiu "La cuina de Sils", constituït originàriament per les populars àvies de Sils (de les divuit inicials han passat a la norantena actual), treballa per recuperar i preservar el patrimoni gastronòmic de Sils i, en general, de tota la comarca de la Selva.

El resultat d'aquest esforç és Les cuineres de Sils. Aquest llibre vol girar els ulls a la història i recordar què menjaven els nostres avantpassats; com cuinaven; quines possibilitats oferien l'hort, el camp i la vinya, les carns i els peixos, els cargols, les fruites, els bolets, lesmaneres d'amanir, de fer conserva o licor, de cuinar cada dia, tot revisant els costums i les tradicions rurals, que perillen de quedar perduts en l'oblit.

Les cuineres de Sils és un punt de referència: el del record vivent d'unes dones i una manera de fer que encara és pràctica habitual de certes cases i famílies. Però també és una manera d'entendre la cuina com a acte social, un esdeveniment del qual en participa tota la comunitat. Unes receptes tan senzilles com saboroses que, generació rere generació, han inspirat molts bons àpats.

2 Elements
Nou producte

No customer reviews for the moment.