-
Llibres en català
- Literatura
- Història
- Cultura Popular
- Biografia
- Política
- Cuina
- Infantil
- Assaig
- Natura
- Art
- Llengua
- Patrimoni/Turisme
- Arquitectura
- Esport
- Còmic
- Teatre
- Ciències i tècniques
- Música
- Literatura juvenil
- Economia
- Societat
- Religions
- Contes traditionnels
- Llibres en francès
- Llibres bilingües
- Llengua catalana
- Altres
- Agenda
El gran llibre de la nutrició - Abel Mariné i Imma Amadeo
La guia definitiva per menjar i viure amb qualitat i bons aliments. Tot el que cal saber sobre els fonaments de la nutrició, amb un munt de curiositats i respostes a dubtes quotidians.
Totes les preguntes que ens podem fer sobre el que mengem cada dia tenen resposta en aquest llibre.
La llet descremada conté el mateix calci que la llet sencera? Quant de temps aguanten els ous a la nevera? Si congelem el pa, perd poder nutritiu? Què passa si tornem a congelar un aliment que hem descongelat? El PVC és dolent per als envasos dels aliments? Quantes vegades es pot reutilitzar l’oli de fregir? Cuinar amb microones és perjudicial per a la salut?
Un llibre savi del mestre de la nutrició catalana en col·laboració amb una periodista de llarga trajectòria.
No customer reviews for the moment.

La guia definitiva per menjar i viure amb qualitat i bons aliments. Tot el que cal saber sobre els fonaments de la nutrició, amb un munt de curiositats i respostes a dubtes quotidians.