-
Llibres en català
- Literatura
- Història
- Cultura Popular
- Biografia
- Política
- Cuina
- Infantil
- Assaig
- Natura
- Art
- Llengua
- Patrimoni/Turisme
- Arquitectura
- Esport
- Còmic
- Teatre
- Ciències i tècniques
- Música
- Literatura juvenil
- Economia
- Societat
- Religions
- Contes traditionnels
- Llibres en francès
- Llibres bilingües
- Llengua catalana
- Altres
- Agenda
El llibre del bacallà - Fina Comas
El bacallà és un dels peixos més apreciats de la nostra cuina tradicional i és un dels ingredients imprescindibles de la gastronomia contemporània. Des de fa segles es pesca a les aigües fredes del nord d’Europa i des d’allà, modificat amb la sal arribada del sud, es transporta arreu. Gràcies a la seva capacitat de conservar-se es menjava bacallà a les comarques interiors del país. El bacallà també ha estat un dels grans protagonistes de la Quaresma, quan era un producte econòmic que substituïa la carn, i arribava a totes les cuines.
A El llibre del bacallà, la Fina Comas hi ha posat anys de coneixement difosos des del seu blog CuinaCinc. Hi trobareu la història de la pesca i del consum d’aquest peix tan nostre, les tradicions que protagonitza, el que en diuen els professionals que el comercialitzen, les diferents maneres de tallar-lo i les millors receptes, de casa i de fora, explicades pas a pas.
No customer reviews for the moment.
