Estels, guia pràctica de les principals constel·lacions - Mark Westmoquette

16,90 €
Impostos inclosos

Per aprendre i gaudir del cel nocturn. Un llibre per descobrir mites i llegendes de les constel·lacions!

Quantitat
Last items in stock

Explorar les meravelles del cel nocturn i gaudir-ne. Aquest és l’objectiu d’Estels, a través del qual podreu comprovar la fascinació que exerceixen els astres sobre nosaltres, amb aquest joc de 20 cartes i un llibre ple de dades i curiositats.

Cada postal representa una de les constel·lacions principals, que podreu identificar gràcies a uns foradets de diverses mides segons la brillantor dels estels que la conformen. Només cal que il·lumineu la carta amb una llanterna i projectareu la constel·lació a terra o a una paret per poder trobar-la a la volta del cel.

El llibre d’acompanyament explica amb més detall les constel·lacions, alhora que comenta la seva importància en els mites i la filosofia, i com podem incorporar aquests coneixements a la nostra vida.

De cada constel·lació se n’examinen quatre aspectes: el pràctic, per identificar-les al cel; el cultural, per aprendre els mites i llegendes; el filosòfic, per conèixer la relació de les persones amb les constel·lacions, i el científic, per entendre algunes nocions bàsiques d’astronomia moderna.

2 Elements

No customer reviews for the moment.